Retrobutiken Frihetsforum

Vi säljer spel
Aktuellt datum och tid: tor jan 17, 2019 8:50 am

Alla tidsangivelser är UTC+01:00 Europe/Stockholm


WhatsApp

WhatsApp: Retro


Retrobutiken har förgyllt det världsomspännande datornätverket sedan februari 2004. Internets givna mittpunkt har trots detta utmanats av konkurrens från sociala media och omställningen till smartphones. Utan YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat och allt som finns idag såg landskapet för internetforum annorlunda ut. PhpBB var nog kort sagt en rökarplattform utan denna konkurrens. Vilken plattform skulle kunna vara värdig till den eminenta retrostyrelsen till ett kommande år som 2017?

Wazzzapp cross-platform!


mIRC var tider. Ett chattprogram som tydligen lanserades året efter att Netscape gjorde sitt intågande 1994. Gammalt som gatan och till ganska nyligt kanske fortfarande den bästa applikationen för gruppmeddelanden. Men - varken stöd för bilder, video, ljudmeddelanden eller typ något över huvud taget. Dessutom saknas någon bra variant till Smartphones.

WhatsApp släppte nyligen sin applikation till PC och MAC som nog gör detta till den första riktigt bra applikationen till alla möjliga "devices".

WhatsApp finns numer även till PC/MAC för nedladdning här: WhatsApp Download

Välkommen till "Retroraketen" - ny plattform, nya möjligheter. Som ICA Raketen på Mariehem - fast här och nu. Alltid tillgängligt. En priviligerad "invite" är en självklarhet för alla!


Alla tidsangivelser är UTC+01:00 Europe/Stockholm

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Swedish translation by phpBB Sweden © 2006-2015