Xperia SP it is

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :) 8-) :P :wink: :rolleyes: :confused: :tummen: :partyman: :skål: :victory: :prima: :butthead: :yxan:
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Använd följande formulär om du vill bifoga en eller flera filer till ditt inlägg.

Expandera Trådhistorik: Xperia SP it is

Re: Xperia SP it is

av Gräsklipparmannen » mån mar 18, 2013 11:24 pm

uberkaktus skrev:Xperia Sp verkar helt klart vara en duglig lur. Det var väl inte speciellt länge sedan du uppgraderade till den du har nu?
Det var egentligen en mycket billig telefon för att vänta på något bättre. Blir sugen snabbt alltså. Men den duger nog ett tag till. Ett tag. Begränsat tag.

Re: Xperia SP it is

av uberkaktus » mån mar 18, 2013 9:52 pm

Xperia Sp verkar helt klart vara en duglig lur. Det var väl inte speciellt länge sedan du uppgraderade till den du har nu?

Re: Xperia SP it is

av Gräsklipparmannen » mån mar 18, 2013 2:42 pm

Denna fantastiska video berättar lite mer. Tur att han inte är svensk. Skulle gissa att han jobbar för Sony här i Lund som bland annat skapar mjukvara för Sony-telefoner fortfarande, alltså.

[nytube]dW3YLOXDS0c[/nytube]

Xperia SP it is

av Gräsklipparmannen » mån mar 18, 2013 2:24 pm

Har egentligen bestämt mig ganska snabbt nu. Det blir en Xperia SP. Kan jag säga ganska säkert. Släpps snart och utannonserades idag.

Sony verkar helt klart vara mest prisvärda inom mid-range. Nu släpper de snart SP som utannonserades idag och egentligen verkar ha allt jag kan tänkas behöva och prioritera. Dessutom finns en led-display längst ner som kan fungera som en equalizer om man spelar upp musik. Kan nog helt klart vara en festlig funktion när man spelar upp musik någonstans.

4,6" som alltså troligtvis är lite enklare att hantera än de senate 5"-telefonerna. Kamera från Sony pålitligt alltid. Jag måste ha denna känns det som nu.

Tillåter att använda handskar samtidigt. Vet inte hur väl det fungerar dock.

[nytube]pgA4YCAIGBI[/nytube]

Kan tilläggas att batteriet nästan är dubbelt så stort som på denna Xperia P jag har nu. Då kanske det räcker med att ladda endast en gång om dagen iaf...

Upp