Sida 1 av 1

Mike Tyson mot Mike Tyson

Postat: ons okt 29, 2014 2:30 pm
av Gräsklipparmannen
Mike Tyson spelar punch-out mot sig själv. Tycker att jag hört om läst väldigt mycket om detta spel utan att någonsin provat. Har herrarna någon erfarenhet av punch-out?

[nytube]mfEOHcGFchY[/nytube]

Re: Mike Tyson mot Mike Tyson

Postat: ons okt 29, 2014 10:27 pm
av uberkaktus
Faktiskt så har jag en story om detta spel!

Jag har för mig att det var den legendariska inflyttningsfesten hos Ulvsgården Öst på stan. Timmen var rätt sent och jag har för mig att jag ska gå hem. Utanför porten träffar jag på en trevlig prick som jag av någon anledning börjar konversera med. Det slutar med att jag följer med honom hem till hans lägenhet i källaren. Borden är fulla av tomma flaskor och burkar som vittnar om att det även har varit fest där tidigare.

Vi slår oss ner och han kör igång Punch out på ett gammalt Nintendo. Varför vet jag egentligen inte, men det kändes antagligen rätt just då. Han spelar igenom hela spelet och spöar Mike Tyson utan några som helst problem. Jag sitter rätt imponerad och sippar på en folköl under tiden, men spelar inget själv.

Jag har förövrigt för mig att han typ hade varit med i SM i Flipper. Rätt coolt alltså.

Re: Mike Tyson mot Mike Tyson

Postat: tor okt 30, 2014 11:39 am
av Ebermann
Jag minns att jag läste en recension av uppföljaren, Super Punch Out, till SNES i Super POWER runt 1995. Fick rätt runt 90 av 100 i betyg. Men givetvis har jag inte spelat något av dem själv.